GuiesBtt.cat és una petita empresa nascuda el 2013 dedicada a tota mena d’activitats en bicicleta de muntanya. El nostre lema és “turisme – aventura – oci – cultura” i ens dediquem a organitzar rutes en Btt arreu de Catalunya dirigides a tot tipus de públic. Tenim rutes d’un sol dia pel Bages, el Moianès o l’Anoia, però també tenim propostes de 2 , 3 o 4 dies pedalant per la Garrotxa, la Terra Alta, el Bages, el Priorat o la Segarra en les que ens encarreguem de tot: des del transport d’equipatge fins als allotjaments, àpats i assegurances. El nostre segon eix de treball són les activitats (tallers, classes, cursets...) que fem per a escoles, AMPEs, i tota mena d’associacions i entitats. I finalment, tenim unes 40 bicis de lloguer, sobretot per a infants. En els darrers anys, també hem estat els gestors de l'Ecorail del Cardener (www.ecorail.cat), una divertida activitat en bicicleta per les vies.

GuiesBtt.cat
 
Experiències
Trans Pedraforca
Comarca: • Berguedà
Municipi / Nucli: • Sant Julià de Cerdanyola

La Trans Pedraforca (www.transpedraforca.cat) és una magnífica ruta en Btt de 2, 3 o 4 dies al voltant del Pedraforca amb diversos nivells de recorregut. 

Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Trans Ports Btt
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Tortosa

La Trans Ports (www.transportsbtt.cat) és una ruta en Btt pels Ports de Tortosa-Beseit de 2, 3 o 4 dies per gaudir d’una meravellosa aventura en un territori tan desconegut com impressionant. 

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Trans Garrotxa
Comarca: • Garrotxa

La Trans Garrotxa, coneguda com la Ruta dels Volcans, és una magnifica proposta en Btt per descobrir la Garrotxa més desconeguda. 

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Maria Aurèlia Capmany, 28
08250 Sant Joan de Vilatorrada
Bages (Barcelona)
Telèfon
610 355 736

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.