Els Torrents és una hípica situada a prop de Bellver de Cerdanya, a tocar del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Som una escola d'equitació i centre de turisme eqüestre consolidat a la zona des de fa més de 20 anys, i comptem amb un equip de monitores titulades i una gran família de cavalls. Oferim classes d'equitació particulars o en grups reduïts, extraescolars, classes d'interacció pels més petits i colònies d'estiu. També realitzem rutes a cavall pel Parc Natural de curta o llarga durada, des d'una hora i fins a dos dies. En paral·lel a les activitats d'equitació, fomentem valors com l'estima i el respecte cap als animals i la natura que ens envolta.

Hípica Els Torrents
 
Experiències
Ruta a cavall per la Cerdanya
Municipi / Nucli (Comarca)
– Bellver de Cerdanya (Cerdanya)

Rutes a cavall enmig de la natura: vorejant la muntanya de Pi i la muntanya de Riu, travessant la vall de l'Ingla, visitant els pobles de Nas, Prats, Prullans, Montellà... Per gaudir de paisatges espectaculars, combinant l’alta muntanya amb zones de cultiu i rierols.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Colònies d'equitació
Municipi / Nucli (Comarca)
– Bellver de Cerdanya (Cerdanya)

Cada dia es realitzaran activitats eqüestres, combinant classes d’equitació, jocs, rutes de muntanya i tallers d’iniciació als pony games, doma natural, salt d’obstacles, cros, T.R.E.C., volteig i horseball. L'última activitat de la setmana és la més al·lucinant de totes: una ruta a cavall de dos dies en alta muntanya i dormint en tendes de campanya. És una experiència inoblidable!
Temporada Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Els Torrents, 21
25720 Bellver de Cerdanya
Cerdanya (Lleida)
Telèfon
659 438 500

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.