Identitat Extra Virgin Olive Oil som un projecte familiar ubicat a Horta de Sant Joan que es vertebra sobre la producció, l’elaboració i la comercialització d’oli d’oliva de la màxima qualitat.

Mitjançant experiències d’oleoturisme treballem per a la difusió dels beneficis que l’oli d’oliva aporta per a la salut i per la preservació i el respecte dels elements paisatgístics i patrimonials de les nostres finques. Produïm olis monovarietals ecològics, certificats pel CCPAE, provinents exclusivament de les nostres oliveres centenàries en secà de les varietats empeltre -la  qual està protegida amb la DOP Terra Alta-, arbequina i piqual.

El nostre molí, construït al 2016, és el primer molí d’oli de Catalunya amb el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental, i disposa de museu i sala de tastos.

Identitat Extra Virgin Olive Oil
 
Experiències
Tast d’olis amb clotxa
Municipi / Nucli (Comarca)
– Horta de Sant Joan (Terra Alta)

Descobreix per què l’oli d’oliva ha esdevingut un dels aliments més saludables que hi ha. Realitzarem un tast d’olis en un entorn incomparable, en el molí d’oli propi situat en una casa del s. XIII al casc antic d’Horta i amb unes magnífiques vistes al Convent de Sant Salvador.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Endinsa’t al món de l’oli
Municipi / Nucli (Comarca)
– Horta de Sant Joan (Terra Alta)

Descobreix per què l’oli ha esdevingut un dels aliments més saludables que hi ha. Visitarem el molí d’oli, situat a una casa del s. XIII al casc antic d’Horta i amb unes magnífiques vistes al Convent de Sant Salvador.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Taller fes el teu oli
Municipi / Nucli (Comarca)
– Horta de Sant Joan (Terra Alta)

A través d’un tast guiat dels olis que elaborem (empeltre, arbequina i piqual) aprendrem a valorar els diferents gustos i sensacions que ens aporten els olis monovarietals.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Passeig Manel Pallarès, 21A
43596 Horta de Sant Joan
Terra Alta (Tarragona)
Telèfon
620 598 182

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.