Som un equip de gent que hem fet de la nostra passió per la natura la nostra feina. Intentem transmetre el nostre sentiment per la natura en cadascuna de les activitats que realitzem.

Oferim un ampli ventall d'ofertes que es poden adaptar a qualsevol perfil de participant.

A banda de les propostes que podreu trobar en aquest web, us animem a visitar el nostre web http://www.indomit.net i podreu veure la gran varietat de propostes que us podem oferir, entre recorreguts en segway, lloguer d’hidropedals, canoa, vies ferrades, raquetes, etc.

Indòmit
 
Experiències
Ruta en segways off road
Comarca: • Berguedà
Municipi / Nucli: • Olvan

Recorregut suau, divertit, variat, especialment pensat per a persones sense experiència i adaptable segons les característiques del grup.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Descobreix Bolets al Berguedà
Comarca: • Berguedà
Municipi / Nucli: • Olvan

Descobreix el món dels bolets al Berguedà de la mà dels nostres guies, en parella, amb amics, amb nens... L'activitat es pot dur a terme pràcticament qualsevol dia, prèvia reserva, disponibilitat i temporada de bolets. La temporada més bona al Berguedà acostuma a ser a la tardor però segons la meteorologia també hi ha altres moments de l'any en que també es poden fer bolets. No deixis de consultar si ara és un bon moment!
Temporada Tardor
Veure més
Ruta guiada en piragua pel pantà de La Baells
Comarca: • Berguedà
Municipi / Nucli: • Vilada

Descobreix l’activitat i l’entorn del pantà de La Baells de la mà dels nostres guies. Si no vols simplement remar, si el que vols és aprendre a aprofitar el teu esforç per treure el màxim rendiment a cada remada o si vols conèixer el raconets més macos del nostre entorn amb algú que t’expliqui les característiques del lloc… aquesta és la teva opció!!!
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Indòmit Centre d'Aventura
C-26, km 156
08611 Olvan
Berguedà (Barcelona)
Telèfon
639 980 153

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.