Les Roques Natura és una empresa que treballa per aconseguir que gaudeixis del teu temps lliure. Som tècnics titulats i amb molta experiència en el nostre camp.

Actualment, som l’única empresa de turisme actiu situada a la població d’Arnes, en l'àmbit del Parc Natural dels Ports. Estem ubicats al quilòmetre 0 de la Via Verda de la Terra Alta, inici d’una de les rutes en bicicleta més boniques de Catalunya i apta per a tota la família. I també al costat del Canaletes, el barranc aquàtic més espectacular per iniciar-se en barranquisme.

Les Roques Natura
 
Experiències
Descens de barrancs aquàtics als Ports: El Canaletes
Comarca: • Terra Alta
Municipi / Nucli: • Arnes

El descens de barrancs o barranquisme és una activitat que combina les tècniques com el salt, la grimpada, els ràpels i el nadar, si són barrancs aquàtics. És una activitat ideal per practicar en grup, perquè la diversió es multiplica. Apta per a grups de famílies, amics, grups d’empresa, escoles...
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Vies ferrades als Ports
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Alfara de Carles

Les vies ferrades van néixer com a camins que es van ferrar per a salvar grans desnivells, originàriament als Alps suïssos. Actualment, han esdevingut un esport d’aventura que requereix de concentració, força i equilibri i d’un equipament individual específic.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Marxa nòrdica, ioga aeri i mindfulness
Comarca: • Terra Alta

La marxa nòrdica és un esport que es pot practicar amb diferents graus d'intensitat des de gent que fa poc o gens d'esport fins a esportistes que busquen una alternativa d'entrenament.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Lluís Companys, 95
43597 Arnes
Terra Alta (Tarragona)
Telèfon
606 936 041

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.