Mestra artesana teixidora i tintorera. Des de fa 20 anys tinc taller i allotjament rural a Arnes, un petit poble al peu del Parc Natural dels Ports. Treballo amb fibres naturals amb els telers de baix i alt lliç creant peces a cavall de l'artesania i l'art.

També ofereixo cursos, tallers i estades a l'entorn del tèxtil durant tot l'any a la carta. Es poden fer petits tastets d'algunes tècniques tèxtils, cursos per aprendre en profunditat l'ofici: tapís i telers manuals o itineraris pel nostre entorn natural per reconèixer plantes tintòries. O simplement una visita al taller per conèixer la feina d'una artesana d'ofici.

Les teranyines del corral
 
Experiències
Visita guiada al taller artesà tèxtil
Comarca: • Terra Alta
Municipi / Nucli: • Arnes

En aquesta experiència visitareu el taller artesanal tèxtil on es treballa amb fibres naturals amb els telers d'alt i baix lliç. Un recorregut per conèixer el camí des de la fibra natural a la peça teixida.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Itinerari/taller de plantes tintòries
Comarca: • Terra Alta
Municipi / Nucli: • Arnes

Itinerari per conèixer de primera mà algunes de les plantes tintòries del nostre entorn natural.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Lluís Companys, 65
43597 Arnes
Terra Alta (Tarragona)
Telèfon
628 344 201

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.