Lo Pagès del Montsec és una aula d'entorn rural destinada a ensenyar els racons més emblemàtics que tenim al nostre voltant. Ho duem a terme realitzant diferents excursions i tallers. El nostre objectiu és poder ensenyar a tothom la riquesa de la nostra terra i a més a més poder mostrar la cultura pagesa. Aquest any 2020, Lo Pagès del Montsec ha crescut amb el Canyet de Rapinyaires, que té una superfície de 65 ha. La fauna més destacada inclou alguns mamífers i els grans ocells carronyaires com el voltor comú, el trencalòs, l’aufrany, l’àguila cua barrada, el voltor negre, el milà reial, el cabirol, la guineu, el porc senglar, les genetes, les feixines, els teixons, entre altres. El Canyet té la finalitat de protegir, fomentar i aprofitar la fauna salvatge, i preservar els seus ecosistemes.

Lo Pagès del Montsec
 
Experiències
Excursió al Pla de les Bruixes
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Les Avellanes i Santa Linya

Sortida de Tartareu amb vehicle especial direcció al Pla de les Bruixes. Allí esmorzarem amb esmorzar de pagès o el personal. Seguidament es farà la visita a la cova de Quars i ens encaminarem cap a les Conclues. Allí podrem gaudir d’una gran vista des de dalt d’una cinglera de més de 500 metres d’altitud.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Taller de Melmelada de raïm
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Les Avellanes i Santa Linya

En aquest taller aprenem a fer melmelada de raïm amb productes naturals i baixa en sucres.

Temporada Tardor
Veure més
Canyet de Rapinyaires
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Les Avellanes i Santa Linya

El canyet disposa de dos observatoris/hides equipats i integrats en l’entorn.

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Sant Miquel, 6
25611 Tartareu (les Avellanes i Santa Linya)
La Noguera (Lleida)
Telèfon
677 559 593

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.