L’Olivera és una cooperativa de treball i d’iniciativa social. Cultivem vinyes i oliveres i elaborem vins i olis ecològics incorporant persones amb dificultats en tot el procés, posant les nostres capacitats al servei d’un projecte comú.

Vam començar aquesta aventura l’any 1974 a Vallbona de les Monges, a la Catalunya interior de secà, quan un grup de persones decideixen instal·lar-se al poble amb la idea de crear una comunitat de vida i treball que, d’una banda, integrés persones amb dificultats i, de l’altra, plantegés una sortida econòmica a partir dels propis valors de la zona. El que actualment es coneix com Economia Social i Solidària.

L’eix social està en el nucli del projecte productiu, un projecte a escala humana que posa en el centre les persones. Som intèrprets de la terra, per això, treballem amb agricultura ecològica amb la mirada posada en el repte de fer productes de la nostra herència agrària que siguin el reflex de la seva terra i de la seva gent.
 

L'Olivera
 
Experiències
Esmorzar a la Vinyeta de Missenyora
Municipi / Nucli (Comarca)
– Vallbona de les Monges (Urgell)

Una proposta ideal per compartir amb família o amics, entre vinyes, en aquest entorn especial que ofereix la Vinyeta de Missenyora, una finca de Macabeu cultivada amb criteris ecològics d’on surten alguns dels nostres vins més especials.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Tastavinyes a Vallbona de les Monges
Municipi / Nucli (Comarca)
– Vallbona de les Monges (Urgell)

El Tastavinyes és una invitació a passejar per la vinya tot tastant els vins de L'Olivera. Un passeig autònom, sense presses, en que cadascú decideix el temps que vol passar-hi, deixant que els peus us guiïn entre ceps per anar descobrint, al vostre ritme, els secrets de la vinya, del vi i del nostre projecte.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
La Plana, s/n
25268 Vallbona de les Monges
Urgell (Lleida)
Telèfon
618 304 483

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.