Som una empresa dedicada a la promoció de la vida activa i saludable mitjançant la pràctica de la Marxa Nòrdica que és una activitat física apta per a tothom i que ens permet la millora de la nostre condició física caminant i estant en contacte amb la natura.

Ens trobem al poblet de Bruguera (a 5 km de Ribers de Freser) i les nostres activitats es realitzen a la zona del Ripollès. Som instructors i tècnics esportius en Marxa Nòrdica i les nostres principals activitats són el tallers i cursos d’iniciació i els guiatges pels camins del Ripollès.

Les nostres activitats es poden dur a terme durant tot l'any i sobretot van dirigides a un públic interessat per la vida saludable i activa sigui quina sigui la seva edat i condició física. La Marxa Nòrdica és una activitat física molt complerta i gens agressiva que es pot practicar tant en entorns naturals com urbans.

Marxa Nòrdica Vall de Ribes
 
Experiències
Curs d'iniciació a la Marxa Nòrdica
Municipi / Nucli (Comarca)
– Ribes de Freser (Ripollès)

Caminada que ens servirà per introduir-nos en la tècnica de la marxa nòrdica. És una activitat apta per a tothom que té una durada aproximada de 4 hores en la que podrem descobrir de forma fàcil i pràctica tots els beneficis d’aquesta activitat.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Guiatges senders del Ripollès
Municipi / Nucli (Comarca)
– Ribes de Freser (Ripollès)

Guiatges per la zona del Ripollès destinats a conèixer l’entorn natural de la zona.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Bruguera, s/n
17533 Ribes de Freser
Ripollès (Girona)
Telèfon
626 111 895

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.