Petita empresa que va néixer de la unió de dues passions, la meteorologia i el Pirineu, un projecte amb anys d’experiència que s’ha convertit en un referent pels habitants i amants de les activitats outdoor del Pirineu. Ens apassiona el Pirineu, som uns guies de muntanya amb grans coneixements de tota la serralada i volem adaptar les nostres activitats a les teves necessitats, ja siguin per descobrir natura i patrimoni pirinenc, divulgació científica o esportiva. Oferim activitats alternatives, vivències i d’arrelament a les nostres muntanyes, a través de descoberta de zones naturals, pobles i patrimoni cultural o natural, rutes per estanys i cims -segons nivell- o sortides científiques per caçar fenòmens meteorològics, interpretació de la geologia o dels climes pirinencs.

D'altra banda, col·laborem amb escoles i associacions de la zona -Marxa Nòrdica Cadí-Pirineus o PEUSA- per realitzar sortides de clima, excursions interpretatives de geologia, glaciologia i clima pirinencs, a través del coneixement del territori. Segons la temporada -a l'hivern-, també realitzem sortides amb raquetes de neu per parlar de neu i allaus, a part d'un butlletí setmanal sobre allaus i l'estat de les pistes d'esquí del Pirineu català.

Meteo Pirineus
 
Experiències
Interpretant el paisatge – la construcció del Pirineu
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Seu d’Urgell (Alt Urgell)

Vine a descobrir els paisatges pirinencs interpretant el que veiem i relacionant-lo amb les glaceres que van esculpir el Pirineu. Fem sortides on anem trobant evidències sobre el terreny i anem construint el relat que ens ajuda a entendre com s’ha creat el paisatge.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Cursos formatius online a mida
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Seu d’Urgell (Alt Urgell)

Uns cursos formatius online que pretenen aportar coses noves i personalitzades, a través d'un gran ventall de cursos fets a mida i de temàtiques força concretes a la nostra passió pirinenca i del clima / temps.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. de la Sort, 13 (Palau Cowork)
25700 La Seu d’Urgell
Alt Urgell (Lleida)
Telèfon
621 274 731

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.