Diplomada en Psicologia organitzacional i MBSR Mindfulness Advance, Llicenciada en història de l'Art, apassionada del coneixement de la gestió d'emocions, per a ajudar les persones a generar eines per a ser més resilients, assertives i empàtiques.

Vaig néixer a Barcelona, però visc al Vilosell (Les Garrigues) des del 2016, un petit poble desconegut per a molts, on tinc els records més significatius al llarg de tota la meva vida. El Vilosell m'ha permès ser lliure, amb principis i valors, responsabilitat i respecte per la meva comunitat i l'entorn que ens envolta, apreciant el canvi de les estacions i adaptant-nos a elles, amb confiança i assertivitat.

L'experiència que m'ha aportat aquest canvi, que m'ha acostat a la naturalesa i el silenci, em permet oferir experiències personalitzades, d'escolta, empatia i meditació, que proporcionen eines per a conscienciar el soroll que ens envolta i generar benestar emocional i físic. D'altra banda, el meu bagatge professional em permet enriquir-ho amb coneixements artístics i culturals.

Mare de trigèmins, he après a gestionar el temps per ser més eficient i eficaç en el meu dia a dia, gràcies als hàbits i aprendre a desaprendre dels errors comesos.

 

 
Mindfulness Ariadna Casas
Experiències
Mindfulness a la Serra de la Llena -Paratge Natural de Prades-
Comarca: • Garrigues
Municipi / Nucli: • El Vilosell

En aquesta experiència generarem l'hàbit de treballar la gestió de les emocions, per al nostre benestar emocional i físic, mitjançant les diferents tècniques de meditació. Un treball enfocat per identificar els pensaments, sentiments i sensacions a mida que van sorgint, posant atenció plena sense jutjar-los, ni identificar-nos amb ells...
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Itinerari del Benestar i el Silenci al PNIN del Paratge de Poblet
Comarca: • Conca de Barberà
Municipi / Nucli: • Barberà de la Conca

Aquesta pràctica de Mindfulness ens permet gaudir de l'Itinerari jugant amb els contrallums del Monestir de Poblet de fons, les olors, els colors, la llum... endinsant-nos per "boscos d'arbres de grans dimensions que destaquen enfront del modest, però extens alzinar que recobreix el bosc de Poblet"...
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Alt, 27
25457 El Vilosell
Les Garrigues (Lleida)
Telèfon
630 792 071

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.