Molí de la Creu és el nom que la família Porta i Ferré, hem donat al molí on transformem les olives collides als nostres camps, en oli d’oliva. La qualitat de l’oli d’oliva depèn de la cura i l’experiència dels qui treballen les oliveres i el seu fruit. Per això, al Molí de la Creu, garantim la qualitat del producte, des del conreu de les oliveres fins que arriba a les vostres mans.

Al Molí de la Creu elaborarem olis a partir de varietats d’oliva locals poc conegudes però de gran riquesa organolèptica. Ben prop de l’antiga Via Augusta, cultivem un bosc d’oliveres mil·lenàries que ha estat testimoni de la nostra història. Es tracta del Museu Natural de les Oliveres Mil·lenàries de l’Arión, un indret privilegiat per la natura. Un eix molt important de la nostra activitat és la de treballar per donar a conèixer la cultura i el món de l’olivera i l’oli per tal que no es perdi i es pugui perllongar a generacions futures.

Molí de la Creu
 
Experiències
100% Oleoturisme
Comarca: • Montsià
Municipi / Nucli: • La Galera • Ulldecona

Un passeig per la història del món de l’olivera i de l’oli. L’experiència comença amb la visita al Museu Natural de les Oliveres Mil·lenàries de l’Arión, on podreu contemplar el conjunt més antic i nombrós d’oliveres mil·lenàries de tota la Península Ibèrica, i probablement del món.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. de la Creu, 16
43515 La Galera
Montsià (Tarragona)
Telèfon
977 718 338

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.