El Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes us ofereix la possibilitat de gaudir d'una antiga abadia del segle XII adaptada a les necessitats del segle XXI. Emplaçat en un espectacular entorn natural de boscos, jardins i vinyes idonis per a gaudir d’un plàcid descans i descobrir els valors paisatgístics, culturals i naturals de les terres del Montsec. El Monestir de les Avellanes és avui un monestir de portes obertes al servei de les persones, la cultura, l'espiritualitat i el territori. T'ofereix la possibilitat d'allotjament a través de la seva hostatgeria monàstica amb 37 habitacions dobles, gaudir de la gastronomia local amb el seu Restaurant El Claustre, lloguer de sales totalment equipades per a encontres i activitats, arxius i biblioteca, casa de colònies, així com la possibilitat de conviure amb la comunitat de germans Maristes que resideix al monestir. A més a més, el Monestir de les Avellanes està situat en un entorn natural característic de les Aspres del Montsec, amb petites serres de bosc, terres de conreu de secà amb petites valls on s'ubiquen els seus bucòlics i petits pobles de perfil medieval. Des del Monestir de les Avellanes tens la possibilitat d'iniciar rutes i itineraris a peu o en bici per descobrir aquest magnífic entorn natural, com per exemple la Mare de Déu del Puig, el Puig de la Creu, la Vall de les Tisores, etc. El Monestir és Punt d'acollida i lloguer de BTT per fer rutes més llunyanes al monestir. (Montalegre, Balconet de Santalinya, etc.). També podeu fer les rutes amb cotxe per anar als pobles o alguns punts accessibles amb vehicle particular.

Monestir de les Avellanes
 
Experiències
Visita guiada al Monestir de les Avellanes
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Os de Balaguer

Fa un parell de dècades la comunitat marista del Monestir de les Avellanes va decidir obrir les portes del monestir a tots els visitants externs. Amb aquesta opció el visitant té la possibilitat de descobrir els valors històrics i culturals del monestir. Es tracta d'una antiga abadia, fundada al segle XII pels comtes d'Urgell, la qual preserva encara una part del seu conjunt monumental avui declarat Bé Cultural d'Interès Nacional. Tots els visitants podeu descobrir amb la visita guiada la història i valor artístic del monestir i del seu entorn immediat. El monestir a més disposa del Restaurant “El Claustre” on es promou la cuina local amb productes de proximitat que està obert a tots els visitant.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Espai de benestar personal i espiritualitat – La Casa d’Espirualitat
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Os de Balaguer

El Monestir de les Avellanes és un espai religiosament viu, a través de la comunitat marista. El visitant pot fer convivència amb ells i també gaudir de les diferents activitats que s'organitzen des de la Casa d'Espiritualitat del monestir. A banda el Monestir de les Avellanes ofereix en lloguer diferents sales per a realitzar-hi activitats de benestar personal i de redescoberta d'un mateix. Som un lloc idoni per realitzar cursos i tallers de Ioga, Reiki, Txi-kung, Meditació, Tapping... qualsevol de les disciplines per al benestar i desenvolupament personal. La distribució i instal·lacions, els espais diàfans de les sales, l’energia i història del Monestir ajudaran a que els vostres cursos i estades siguin d’allò més profitosos.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Ctra. C-12, Km. 181
25612 Os de Balaguer
La Noguera (Lleida)
Telèfon
973 438 006

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.