MónNatura Delta de l’Ebre és un gran centre pensat per entendre i gaudir la màgia del Delta. La sal, la pesca tradicional i l’observació d’ocells són els tres grans fils conductors que mouen i condueixen MónNatura Delta de l’Ebre, format per un conjunt d’espais que donen valor a aquest territori i a la biodiversitat que l’envolta.
La Fundació Catalunya La Pedrera ha restaurat els terrenys de les antigues salines de la Tancada, amb una superfície de 41,2 hectàrees, posant en relleu el valor mediambiental de la zona mitjançant diferents espais visitables i una proposta d’activitats lúdiques i didàctiques que permeten conèixer de prop el valor d’aquesta àrea de llacunes. Per a més informació entra al nostre web i allà trobaràs totes les visites i activitats que duem a terme.
 

MónNatura Delta de l'Ebre
 
Experiències
Visita a MónNatura Delta
Comarca: • Montsià
Municipi / Nucli: • Amposta

Visita que permet descobrir els diferents espais del centre per entendre i gaudir de la màgia del Delta de l’Ebre.

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Les aus del Delta de l'Ebre
Comarca: • Montsià
Municipi / Nucli: • Amposta

El Delta de l’Ebre és la zona humida més gran de Catalunya i una de les més importants d’Europa occidental. La seva particular formació ha creat un espai únic de gran riquesa natural i sobretot d’aus aquàtiques reconegudes internacionalment. En aquesta activitat gaudirem d’una passejada pels voltants de MónNatura Delta per aprendre a identificar i conèixer els ocells més comuns del Delta de l’Ebre. Podrem veure espècies com el bernat pescaire, el martinet blanc, la gamba roja, el flamenc, diferents espècies d’ànecs, etc. Cal portar els teus propis prismàtics.  

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Visita dels menuts (Visita guiada en família) - Delta de l'Ebre
Comarca: • Montsià
Municipi / Nucli: • Amposta

Aquesta visita familiar està pensada per a que els més petits de la família puguin gaudir de l'entorn de MónNatura Delta, i alhora descobrir la riquesa d'aquest espai.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Ctra. del Poblenou a les Salines, s/n
43870 Amposta
Montsià (Tarragona)
Telèfon
977 053 801

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.