L'apicultura és la passió de la família Muria, transmesa de generació en generació des del 1810. Fins el dia d'avui, la història de la família Muria l'han escrit sis generacions d'apicultors: una tradició familiar que ha esculpit el saber fer i l'ofici dels nostres mestres artesans de la mel. Aprofitant les diferents èpoques de floració, els ruscs de la família Muria es traslladen a les millors zones de plantes del país, respectant escrupolosament el medi ambient i la natura.

Muria Centre d'Interpretació Apícola és el resultat de dos segles d’implicació familiar per tal de divulgar la nostra passió per la tradició i la cultura apícola.

Muria Centre d'Interpretació Apícola
 
Experiències
Muria Centre d'Interpretació Apícola i visita a les arnes
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • El Perelló

A Muria Centre d'Interpretació Apícola podreu realitzar un recorregut pel món de les abelles a través de diversos espais on les noves tecnologies us permetran aprofundir de manera interactiva i didàctica en el món l'apicultura, descobrint pas a pas tot el procés des de l'abella fins al pot de mel.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Av. Catalunya, 23
43519 El Perelló
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
977 490 034

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.