El Museu de Camins és un museu a l’aire lliure. Una xarxa íntegra de camins del Pirineu mantinguts i recuperats a la Vall de Siarb (Pallars Sobirà). Un entramat que permet submergir-se als usos, tècniques i històries que des de fa segles omplen de vida el món rural.

Vine i camina per la xarxa de senders del museu pel teu compte. Trobaràs multitud de camins, cruïlles i opcions per fer la ruta que vulguis al teu gust. Des del museu posem a la teva disposició diferents rutes i itineraris senyalitzats perquè descobreixis la vall com i per on vulguis.

A més, a l’estiu organitzem visites guiades i teatralitzades en els espais més emblemàtics de la vall, entra al nostre web i consulta el calendari. I si vols col·laborar amb nosaltres també pots venir a fer una jornada de voluntariat per ajudar-nos a conservar els camins empedrats i els murs de pedra seca del nostre Museu de Camins.

Museu de Camins
 
Experiències
Curs de pedra seca
Municipi / Nucli (Comarca)
– Soriguera (Pallars Sobirà)

Curs de pedra seca per conèixer els fonaments teòrics i pràctics per a realitzar murs de pedra seca i empedrats. Amb aquestes tècniques recuperem i mantenim els camins històrics que durant segles s’han construït, mantingut i cuidat comunitàriament pels veïns i veïnes de cada poble.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Únic - Refugi Vall de Siarb
25566 Llagunes
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
649 257 884

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.