"Natura & Màgia" està integrada per grans professionals acreditats com a guies del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i per educadors titulats en el Món del Lleure. Pertany a les Entitats Col·laboradores del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Us podem oferir un gran ventall d'activitats per a totes les necessitats i per a tot tipus de públic. Som la primera empresa que es preocupa pel Turisme Inclusiu, per això dissenyem i oferim visites i itineraris "a la carta" per a públic amb algun tipus de discapacitat. La nostra oferta pedagògica per a escolars, està dissenyada per a tots els nivells educatius. Presentem una àmplia oferta turística amb visites guiades als indrets més emblemàtics i als més desconeguts pel gran públic que visita aquest impressionant Parc Natural de la Zona Volcànica, situat al bell mig de la comarca de la Garrotxa.

Natura & Màgia
 
Experiències
El volcà Croscat a cegues
Municipi / Nucli (Comarca)
– Santa Pau (Garrotxa)

Visita al Volcà del Croscat per descobrir com es forma un volcà, quins materials expulsa durant la seva erupció, quin aprofitament en treu l'home i tot... completament a cegues, amb els ulls tapats i descobrint aquest meravellós volcà amb el relat del guia. 

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Fent màgia dins el volcà
Municipi / Nucli (Comarca)
– Olot (Garrotxa)

Dissenyem itineraris o visites guiades i ens adaptem a les necessitats de cada grup.

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Pintor Josep Colomer, 17
17174 Sant Feliu de Pallerols
Garrotxa (Girona)
Telèfon
650 970 960

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.