Receptiu turístic especialitzat en el destí Pirineu. Oferim experiències úniques i exclusives, sempre de producció pròpia i amb un gran nivell de compromís amb el nostre territori.

Les nostres activitats es desenvolupen principalment a les comarques que envolten les tres grans zones protegides del nostre territori: Parc Nacional d'Aigüestortes, Parc Natural de l'Alt Pirineu i Reserva Nacional de Boumort. Tanmateix, també treballem puntualment en altres zones del Pirineu Català, Pirineu Aragonès i Andorra.

Outdoor Adventour
 
Experiències
Paisatges de neu i estrelles
Municipi / Nucli (Comarca)
– Espot (Pallars Sobirà)

Ruta de senderisme amb raquetes de neu per la zona perifèrica del Parc Nacional d'Aigüestortes.
Temporada Hivern
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Pl. Caterina Albert, 2
25560 Sort
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
973 043 409

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.