El Parc Astronòmic Muntanyes de Prades ofereix una sèrie de propostes de divulgació científica per tal de “Promoure l’interès del públic general, i en especial de nenes/noies, per les ciències vinculades amb l’astronomia”.

El 2022 el Parc Astronòmic estrena dos nous espectacles únics a nivell de tot l’Estat, un dirigit especialment al públic infantil.

Parc Astronòmic Muntanyes de Prades
 
Experiències
KOSMOS a Prades
Comarca: • Baix Camp
Municipi / Nucli: • Prades

KOSMOS és un espectacle d’astronomia, un tribut a la mítica sèrie Cosmos, de Carl Sagan. Aquest espectacle pensat per al públic jove i adult, ens ofereix un recorregut per l’univers i es composa de dues parts separades per una pausa.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
SELENE a Prades
Comarca: • Baix Camp
Municipi / Nucli: • Prades

SELENE és un viatge trepidant a la Lluna, ple de sorpreses i aventures. De tornada a la Terra descobrirem el fantàstic cel fosc de Prades i observarem amb grans telescopis.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. de la Muralla 3, 2a planta
43364 Prades
Baix Camp (Tarragona)
Telèfon
663 075 962

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.