Empresa de turisme de fauna i fotografia. Treballem en diferents ubicacions: Solsonès, Noguera, Ripollès, Montsià, Vallès Oriental, Urgell, Pla d'Urgell o Pallars Jussà, entre altres.

Gestionem una xarxa de hides (aguaits) fotogràfics, organitzem safaris fotogràfics, jornades de birding, esdeveniments al voltant del turisme de fauna i la conservació del medi natural.

L'empresa va ser creada el 2009 i des d'aquell moment hem generat aliances tant amb l'administració com amb el món associatiu i propietaris particulars.

Photo Logistics
 
Experiències
Hide de trencalòs al Solsonès
Municipi / Nucli (Comarca)
– Odèn, Olius, Pi de Sant Just (Solsonès)

Sessió de hide fotogràfic entre una i sis persones per trencalòs, voltor comú, aufrany i altres espècies.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Fotografia d'ocells esteparis
Municipi / Nucli (Comarca)
– Montgai (Noguera)
– Olius, Pi de Sant Just (Solsonès)

Fotografia de diferents espècies d'ocells esteparis. Les espècies van variant a mesura que va avançant la primavera i comença l'estiu. Primeres sessions: sisó i mussols a l'abril. Les darreres: esparver cendrós, gaig blau i falcó mostatxut al juny-juliol.
Temporada Primavera / Estiu
Veure més
Observació de voltors en família a la Terreta
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Terreta (Tremp), Tremp (Pallars Jussà)

Observació dels voltors de la Terreta (municipi de Tremp) a curta distància des del hide, de manera còmoda i dissenyada per famílies amb nens i nenes.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. del duc, 16
25286 Pi de Sant Just (Olius)
Solsonès (Lleida)
Telèfon
638 887 681

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.