El futur de l'equitació és amb nosaltres.

Centre Esportiu dedicat tant a l'esport eqüestre professional com en oferir experiències de creixement personal, coaching per a individuals o empreses. Centre pioner a l'estat Espanyol, la metodologia Symbiosis i les interaccions que oferim es fan de forma ètica, equilibrada i respectuosa tant amb el nostres cavalls com en el medi ambient.

Per a més informació, visiteu la nostra web on hi podreu trobar tots els productes que oferim; també les nostres experiències de cap de setmana. Un racó de llibertat i harmonia al Baix Camp.

PikDame Centre Formacions Eqüestres
 
Experiències
El llenguatge secret dels cavalls
Comarca: • Baix Camp
Municipi / Nucli: • Riudoms

Experiència molt enriquidora apta per a tots els públics, tant per fer en grup d'amics, famílies o a nivell personal o de parella. Un viatge sensorial i emocional per connectar amb els cavalls i nosaltres mateixos.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Partida Molí de Vent, s/n
43330 Riudoms
Baix Camp (Tarragona)
Telèfon
616 197 166

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.