Boscos plens d’històries, pastures, estanys d’alta muntanya, miradors naturals, profundes valls, serralades escarpades... Us oferim fins a 38 propostes d’ecoturisme que us permetran recórrer el territori rural de cap a cap, amb activitats al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, al Parc Natural de l’Alt Pirineu i al Parc Natural Cadí-Moixeró. Una bona escapada a la natura ha de deixar empremta al nostre record. I nosaltres, com a visitants respectuosos, gaudirem d’aquest patrimoni natural únic al món, sense deixar-hi la nostra petjada.

Propostes ecoturístiques

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.