Empresa líder dels esports d’aventura al Pallars Sobirà des de 1986. La nostra especialitat són les activitats aquàtiques: descens de ràfting, canoes, descens d’hidrospeed, barranquisme... així com les excursions a cavall, ja que comptem amb un centre hípic propi.

Les nostres activitats es poden fer des de març fins a octubre, mentre que a partir del desembre oferim classes d’esquí/surf de neu i excursions amb raquetes de neu pel Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Rafting Llavorsí
 
Experiències
Descens de ràfting per la Noguera Pallaresa: tram Llavorsí-Rialp
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Llavorsí

Aquesta experiència ens portarà a baixar per aigües braves en una llanxa pneumàtica, amb un tram que va de Llavorsí a Rialp, la ruta amb més ràpids del riu Noguera Pallaresa.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Barranquisme d'iniciació (barranc de Berrós)
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • La Guingueta d'Àneu

Inicia't en el món del barranquisme amb aquest barranc per a principiants. El barranc de Berrós compta amb tres ràpels i nombrosos tobogans.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Excursió a cavall a Llavorsí
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Llavorsí

En aquesta experiència anirem a cavall fins a la muntanya de Lo Vinyé, a Llavorsí. Durada total de l'activitat: 2 hores. Apta a partir dels 8 anys.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Vilanova, s/n (al costat de la central hidroelèctrica)
25595 Llavorsí
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
973 622 158

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.