Ramat de Camins és una ruta de senderisme, de més de 300 quilometres, que té els seus inicis el 12 d'agost de l'any 1956 quan els escriptors Camilo José Cela i Josep Maria Espinàs van arribar a la Pobla de Segur amb un tren de carbó per a realitzar una ruta a peu per les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Val d’Aran i Alta Ribagorça.

Ramat de Camins és una versió més senderista, que utilitza els antics camins veïnals que passen per 70 pobles pirinencs, des de la Pobla de Segur fins el Pont de Suert, passant per llocs emblemàtics com: el congost de Collegats, la Vall d’Àssua, la Vall Ferrera, les valls de Cardós, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, el port de la Bonaigua, el port de Vielha, el port de Gelada, la Vall de Boí...

Ramat de Camins
 
Experiències
Ramat de l'Est
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alins, Baix Pallars, Llavorsí, Rialp, Sort, Soriguera, Tírvia (Pallars Sobirà)
– Conca de Dalt (Pallars Jussà)

Primera gran etapa de la Ramat de Camins! Des de la Pobla de Segur, coneguda com a Porta d’entrada dels Pirineus, coneixeràs el congost de Collegats, gran part del Pallars Sobirà i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Ramat del Nord
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alt Àneu, Espot, Esterri d'Àneu, Lladorre, Esterri de Cardós, La Guingueta d'Àneu (Pallars Sobirà)
– Naut Aran (Val d’Aran)

Segona gran etapa de la Ramat de Camins! Des d’Àreu, a la Vall Ferrera, passaràs a la Vall de Cardós, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, les Valls d’Àneu i, travessant el mític port de la Bonaigua, arribaràs a la Val d’Aran.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Ramat de l'Oest
Municipi / Nucli (Comarca)
– Naut Aran, Vielha e Mijaran, Bossòst (Val d’Aran)
– Vilaller (Alta Ribagorça)

Tercera etapa de la Ramat de Camins! Coneixeràs la Val d’Aran de punta a punta i, després de travessar el gran port de Vielha i el port de Gelada, arribaràs a la meravellosa Vall de Boí, que també recorreràs fins a la seva entrada.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Únic, s/n
25569 Tornafort
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
627 706 247

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.