RELLEUS GENT DE MUNTANYA és un projecte que neix de la inquietud d'uns apassionats de la muntanya, nascuts i criats en els seus entorns, coneixedors i amants de les històries de maquis, llenyataires, pastors, carboners, i totes aquelles que encara ens resten per a descobrir. Som en definitiva gent de muntanya amb la voluntat d'ensenyar-la i d'aconseguir que tothom la visqui amb la passió que a nosaltres ens desperta, tot compartint aquestes històries que fan de les nostres muntanyes un indret tan especial. Coneix-nos i descobreix amb nosaltres les cares que les nostres comarques t'ofereixen, des de sota a terra, fins als paisatges nevats del fred hivern. A l’estiu et recomanem que vinguis a gaudir amb Kayak a la Llosa del Cavall, al Solsonès, la nostra entitat t’ofereix servei de lloguer de tot tipus de caiacs, paddle surf (SUP) i patinets.

Relleus Gent de Muntanya
 
Experiències
Barranquisme al Berguedà
Comarca: • Berguedà

El Berguedà és ric en indrets per a la pràctica del descens de barrancs. En aquesta comarca i molt a prop de la ciutat de Barcelona n’hi podem trobar que s’adaptin a les capacitats de cadascú, fins i tot si no us agrada l’aigua!
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Raquetes de neu al Berguedà
Comarca: • Berguedà

Has caminat mai per la neu? A Relleus.cat et donem l'oportunitat de fer rutes de muntanya amb raquetes de neu.
Temporada Hivern
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
08610 Avià
Berguedà (Barcelona)
Telèfon
650 332 913

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.