La Reserva Natural de Sebes és un dels espais naturals més importants de les Terres de l’Ebre. Conjuntament amb el Meandre de Flix, ocupa una superfície de més de 250 hectàrees de zones d’aigües lliures, aiguamolls, boscos de ribera, illes fluvials i galatxos. La gran diversitat d’hàbitats que acull la Reserva fa que sigui un punt important per a la conservació de la biodiversitat, tant de fauna com de flora i vegetació.

Aquest espai natural és obert al públic i es pot visitar de manera lliure i natural seguint l’itinerari principal que voreja aquesta zona d'aiguamolls i correspon a un tram del GR-99. És un itinerari apte per fer a peu, amb bicicleta o vehicle. Aquest itinerari transcorre entre paisatges agrícoles tradicionals, boscos de ribera i aiguamolls, als quals us podreu endinsar passejant per les passeres i arribant fins als observatoris. Des d’on podreu contemplar l'exuberant vegetació i la fauna característica, especialment les aus que hi fan parada o que hi habiten. El bon estat de conservació d’aquest hàbitat fa que fins i tot s’hi pugui observar alguna llúdriga.

També us animen a realitzar alguna de les activitats de natura que realitzem des de la Reserva: jornades de voluntariat ambiental, sessions d'anellament científic, tallers de natura, sortides interpretatives... Podeu consultar la programació a www.freixe.cat/agenda

Reserva Natural de Sebes
 
Experiències
Natura en família a la Reserva Natural de Sebes
Comarca: • Ribera d’Ebre
Municipi / Nucli: • Flix

Començarem aquesta visita d’interpretació de la natura al Mas de Pitoia, una finca emblemàtica de la Reserva Natural de Sebes...
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Entrem a la llacuna!
Comarca: • Ribera d’Ebre
Municipi / Nucli: • Flix

És una jornada de voluntariat ambiental que duem a terme de manera periòdica per realitzar tasques de manteniment a la llacuna de la Reserva Natural de Sebes.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Camí de Sebes, s/n
43750 Flix
Ribera d'Ebre (Tarragona)
Telèfon
977 265 112

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.