Riu a l'Ebre és una empresa familiar de turisme actiu i natura situada al cor del Parc Natural del Delta de l'Ebre que ofereix experiències ecoturístiques per donar a conèixer el nostre territori declarat Reserva de la Biosfera. Tenim rutes amb caiac i vehicle i també fem lloguer de bicicletes, juntament amb l'assessorament adaptat a cada tipus de client i les seves preferències. Per a més informació i detalls d'aquestes activitats podeu visitar la nostra pàgina web.

Riu a L'Ebre
 
Experiències
Explorant el Delta
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Deltebre

És una excursió combinada en caiac i bicicleta pel Delta de l'Ebre. Sortim des de les nostres instal·lacions amb bicicleta per l'antic camí de sirga, que circula entre els camps d'arrossars i el riu. Arribarem a la pintoresca població de Balada, la més petita del Delta, situada davant de l’Illa de Gràcia. Allí canviarem de vehicle i ens endinsarem al majestuós Ebre navegant en caiac, veurem les ribes que encara conserven el bosc de ribera i gaudirem de la flora i la fauna d'aquest espai, finalitzant la ruta a l'embarcador de Riu a l’Ebre.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Entre llacunes
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Deltebre

Excursió amb vehicle que recorre l'hemisferi dret o sud del Delta de l'Ebre per conèixer de primera mà els seus punts més interessants. Els Ullals de Baltasar, les llacunes de l'Encanyissada i la Tancada, Poble Nou del Delta, els camps d'arròs.... El contrast de paisatges i la riquesa de tots els ecosistemes que formen el parc ens faran apropar-nos de primera mà a la natura i endinsar-nos en la cultura i l'historia d'aquest territori.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Magallanes, 22
43580 Deltebre
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
600 471 078

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.