Companyia de Guies de muntanya situada a la Val d'Aran. Els nostres guies son experts en el territori i especialistes en senderisme i esquí de muntanya.

Roger Mountain Guide
 
Experiències
Carros de Foc amb esquís
Comarca: • Val d’Aran
Municipi / Nucli: • Naut Aran

La travessa més bonica dels Pirineus. 5 dies a través dels impressionants paisatges del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, buscant els millors descensos, obrint traça per les valls solitàries i gaudint dels confortables refugis del parc.
Temporada Hivern / Primavera
Veure més
Raquetes de neu a la Val d'Aran
Comarca: • Val d’Aran
Municipi / Nucli: • Naut Aran

Excursió per descobrir els paisatges nevats de la Val d'Aran. Amb les raquetes de neu, podrem accedir i gaudir de la muntanya a l'hivern, en una ruta a mida de les nostres capacitats, des de sortides familiars o d’iniciació fins a ascensions o rutes de més d'un dia.
Temporada Hivern / Primavera
Veure més
Via ferrada per la Val d'Aran
Comarca: • Val d’Aran
Municipi / Nucli: • Naut Aran

Les vies ferrades són itineraris verticals i horitzontals equipats amb esglaons, passamans, cables, escales, tirolines i ponts penjants que recorren parets i permeten a qui no està acostumat a l'escalada, una primera incursió al món vertical.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Major, 57A
25598 Unha-Naut Aran
Val d'Aran (Lleida)
Telèfon
654 638 466

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.