Som en Truski, l'Estel i en Mosquit, tres rucs catalans a qui ens encanta que ens raspallin i ens acompanyin en els nostres passejos per Montsant. Ens cuida en Ferran Mestres, geògraf i guia de senderisme, bon coneixedor del Parc Natural de la Serra de Montsant.

Amb nosaltres podreu viure, tant infants com adults, un contacte intens amb la natura a través de camins de muntanya, la sensibilitat i la tranquil·litat que desprenen els animals, i la descoberta de racons màgics a ritme de ruc.

Rucs de Montsant
 
Experiències
Convivència amb els rucs
Municipi / Nucli (Comarca)
– Cabacés (Priorat)

Passarem una hora amb els rucs, donant-los les seves llaminadures preferides, raspallant-los i captant la seva naturalesa. Una experiència didàctica i relaxant.
Temporada
Veure més
Passejada/excursió amb els rucs
Municipi / Nucli (Comarca)
– Cabacés (Priorat)

Passejada/excursió amb els rucs, de dues hores de durada, els adults portant la brida del ruc i aprenent a comunicar-se amb l'animal, els infants menors de 12 anys dalt de la xauma (sella tradicional). Recorrerem camins a través d'oliveres, vinyes i dels boscos del vessant oriental de la Serra de Montsant, tot visitant llocs emblemàtics del territori com la Foia, la Covassa o les Coves Altes.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Major, 16
43373 Cabacés
Priorat (Tarragona)
Telèfon
693 711 034

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.