Rutes Pirineus som una companyia de guies de muntanya i agència de viatges especialitzada en la realització de rutes de senderisme i alta muntanya als Pirineus.

Realitzem activitats durant tot l'any. A la primavera i a l'estiu fem travesses de diversos dies de totes les dificultats, ascendim les grans muntanyes del Pirineu i fem rutes interpretatives de caràcter familiar. A la tardor descobrim la fauna salvatge i la brama del cérvol al Boumort. I quan arriba l'hivern gaudim de la muntanya hivernal fent rutes amb raquetes de neu i construint iglús amb tota la família.

Rutes Pirineus
 
Experiències
La brama del cérvol al Boumort (2 dies / 1 nit)
Municipi / Nucli (Comarca)
– Isona i Conca Dellà (Pallars Jussà)

Aquesta preciosa travessa de mitja muntanya ens descobrirà un conjunt de serres calcàries deshumanitzades i, alhora, absolutament desconegudes dins de la Reserva Nacional de Caça de Boumort. Durant el recorregut admirarem flora i fauna salvatge, escoltarem la brama del cérvol -un so gutural que emeten els mascles en l'època de zel- i observarem les aus rapinyaires que habiten a les parets de les muntanyes.
Temporada Tardor
Veure més
La Màgia d'Aigüestortes (4 dies / 3 nits)
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Vall de Boí (Alta Ribagorça)

Aquesta travessa de 4 etapes ens permet descobrir els dos sectors principals que conformen el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Temporada Estiu
Veure més
Raquetes de neu a l'estany de Sant Maurici
Municipi / Nucli (Comarca)
– Espot (Pallars Sobirà)

L'excursió amb raquetes de neu a l'estany de Sant Maurici, Ratera i Amitges és una proposta ideal per descobrir en un dia el magnífic Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici en el seu vessant oriental. És una ruta imprescindible per als amants de la natura i la muntanya que vulguin visitar una de les grans joies de la serralada pirinenca en condicions hivernals. Una experiència meravellosa!
Temporada Hivern
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
La Vall de Boí
Alta Ribagorça (Lleida)
Telèfon
691 772 966

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.