Pine Mountain és una empresa petita, dedicada en exclusiva a la gestió i dinamització del Salí de Cambrils i del Centre de Natura d'Odèn, unificats en un mateix lloc.

Pel que fa al Salí, organitzem visites guiades a aquest espai singular, cada cap de setmana i amb reserva prèvia el dia que convingui. Realitzem visites per a tota mena de públic i ens hem especialitzat en visites escolars.

A la vegada gestionem La Teuleria Gastrobar, un restaurant ubicat a les mateixes instal·lacions on es pot trobar producte de proximitat, amb una carta variada. Amb el bon temps, la piscina terapèutica de sal és el principal reclam i encetem la temporada de produir sal, tal i com es feia fa 300 anys. Aquesta sal de muntanya, després la comercialitzem i es pot trobar en botigues ecològiques i de proximitat.

També organitzem activitats puntuals per dinamitzar el municipi: visites guiades per conèixer el patrimoni arquitectònic, la flora i la fauna, visites amb degustacions o jornades de ioga terapèutic.

 

Salí de Cambrils
 
Experiències
Visita el Salí de Cambrils
Comarca: • Solsonès
Municipi / Nucli: • Odèn

Descobreix d'on neix la sal del Pirineu en una ruta circular per les salines de Cambrils, descobrint com s'obté la sal a través de l'evaporació de l'aigua i com es continua treballant respectant el procés tradicional.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Banya't amb l'energia dels Pirineus
Comarca: • Solsonès
Municipi / Nucli: • Odèn

A la nostra piscina gaudiràs d'un bany relaxant amb múltiples propietats. Rehidrata i desintoxica la teva pell, combat dolors musculars i articulars i reactiva la circulació de la sang.
Temporada Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Carretera L-401, km 20
25283 Cambrils del Pirineu (Odèn)
Solsonès (Lleida)
Telèfon
621 244 364

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.