Sikarra Nostra pretén donar a conèixer el patrimoni natural de l'Altiplà Central, i el producte agroalimentari artesanal de km0 del seu entorn, des de Sant Guim de Freixenet, com a porta natural a l'altiplà.

Per una banda, el projecte de l'agrobotiga/punt d'informació localitzada a l'estació de Sant Guim, ofereix al visitant la possibilitat d'informar-se sobre les opcions de visita a la Segarra i l'Alta Anoia, i a més a més poder comprar productes km0.

Per una altra banda, també s'ofereixen serveis de guiatge de natura per descobrir la rica biodiversitat i paisatge de l'altiplà central. Així, mitjançant sortides programades, o fetes a mida, es pot conèixer la fauna i flora de la Segarra i l'Alta Anoia, tot fent senderisme.

En tercer, lloc, Sikarra Nostra és coorganitzadora de la Caminada de la Marinada, esdeveniment de marxa senderista que ha assolit ser referent entre les caminades primaverals de les Terres de Ponent i la Catalunya Central.

Sikarra Nostra
 
Experiències
Descobrint els cants dels ocells
Comarca: • Segarra
Municipi / Nucli: • Sant Guim de Freixenet

El cant dels ocells és un element molt important del paisatge sonor dels camps i boscos segarrencs. 

Temporada Primavera
Veure més
Descobrint la flora Segarrenca
Comarca: • Segarra
Municipi / Nucli: • Sant Guim de Freixenet

L'altiplà de la Segarra presenta una rica flora, en un paisatge vegetal ben divers. 

Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Descobrint la fauna nocturna
Comarca: • Segarra
Municipi / Nucli: • Sant Guim de Freixenet

Les nits són també plenes de vida. Durant la primavera, estiu i tardor, els camps i boscos de l'altiplà de la Segarra, són un lloc ideal per conèixer tota mena de fauna silvestre. 

Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Pl. de l'Estació, s/n (local de l'agrobotiga)
25270 Sant Guim de Freixenet
Segarra (Lleida)
Telèfon
973 294 438

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.