Us oferim la possibilitat de descobrir el territori pirinenc, especialment el Pallars, amb tot un ventall de rutes i visites guiades, de temàtiques variades, per parcs naturals, pobles i equipaments culturals, que tenen com a fil conductor la història. Tenim productes per a qualsevol estació de l'any i un públic ampli, en diferents formats, i que realitzem sempre amb un tracte personalitzat, a partir de 2 persones: Estanys de La Vall d'Àssua, Tresors del Parc Natural, Pels camins de Verdaguer, Pels camins dels càtars, "Biu" un Tros de Sort (ruta de vins, paisatge i formatges), Les Veus del Pamano, Perseguits i Salvats, Joies del romànic de l'Alt Pirineu...

Estem adherits a la marca “Pirineus Noguera Pallaresa, Natura i Muntanya en família” i a més de les activitats que trobareu a la nostra web, realitzem programes a mida tant per a particulars com per a grups.

Som Riu Guiatges
 
Experiències
Estanys de Mainera, el Parc Nacional per La Vall d'Àssua
Municipi / Nucli (Comarca)
– Sort (Pallars Sobirà)

Per la Vall d'Àssua podem accedir al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i als estanys menys transitats d'aquesta zona. Formant part del municipi de Sort, els estanys Mainera, situats a 2466m, són també els escenaris que van inspirar Josep Virós per escriure la novel·la Verd Madur (Siega Verde), que va ser portada a la gran pantalla, fa molts anys.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Tresors del Parc Natural pel Massís de l'Orri
Municipi / Nucli (Comarca)
– Sort (Pallars Sobirà)

Descobrirem els tresors de la natura que podem trobar en cada estació de l’any a les Comes de Rubió, un dels indrets emblemàtics del sector del Massís de l'Orri del Parc Natural de l'Alt Pirineu, a l'altra banda de l'estació d'esquí de Portainé.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Perseguits i salvats
Municipi / Nucli (Comarca)
– Sort (Pallars Sobirà)

Durant els anys de la Segona Guerra Mundial (1939-1944) milers de persones travessaren el Pirineu fugint de la persecució a què eren sotmesos a l’Europa ocupada pels nazis.

Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Dr. Muxí i Monroset, 6 Bxs
25560 Sort
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
608 806 251

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.