Terra Enllà, estudis i experiències és una empresa de serveis i agència de viatges especialitzada en el període de la Guerra Civil i la Segona Guerra Mundial, de manera destacada en els espais de la batalla de l’Ebre i altres fronts de Catalunya. Creada a l’estiu de 2014, està formada per Andreu Caralt i Maite Hernández. Caralt és historiador, escriptor i periodista especialitzat en aquest període històric i Hernández és antropòloga, educadora i experta en drets humans.

En els espais de la batalla de l'Ebre, Terra Enllà ofereix un ventall de rutes diverses que abasten des de recorreguts per diferents espais històrics a activitats combinades amb vi, gastronomia, senderisme o caiac. Un conjunt ampli d'activitats on es donen a conèixer els escenaris de la batalla de l'Ebre des d'un relat rigorós i transversal i on pren rellevància en el discurs: l'anàlisi de l'origen del conflicte, la petjada que deixa en el territori i les persones, i el procés de recuperació de la memòria històrica.

Terra Enllà
 
Experiències
Ruta "El Triplet"
Municipi / Nucli (Comarca)
– Corbera d'Ebre, La Fatarella (Terra Alta)

Mig dia als espais de la batalla de l'Ebre En una visita de quatre hores de durada, la ruta recorre tres dels principals espais històrics del territori de memòria de la batalla de l’Ebre: l’enrunat Poble Vell de Corbera d’Ebre, les trinxeres republicanes de les Devees i el Memorial de les Camposines als soldats desapareguts.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Vins a la trinxera amb Celler Frisach
Municipi / Nucli (Comarca)
– Corbera d'Ebre (Terra Alta)

"Vins a la trinxera" s’inicia al Poble Vell de Corbera d’Ebre, declarat Lloc Històric Protegit per la Generalitat de Catalunya l’any 1992. El seu paisatge colpidor i els seus carrers en runes han esdevingut un espai de visita obligada per aquells qui vulguin conèixer la batalla de l'Ebre.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Kayak & Memory
Municipi / Nucli (Comarca)
– Miravet, Móra d'Ebre (Ribera d’Ebre)

Una experiència inèdita: navega en caiac de Móra d'Ebre a Miravet per rememorar el pas de les tropes republicanes, inici de la batalla de l'Ebre. I és que l'Ebre hi va jugar un paper essencial, en una operació d’enorme audàcia, les tropes republicanes el van creuar de matinada i en silenci, iniciant així la batalla més llarga i cruenta de la Guerra Civil.
Temporada Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Terra Alta (Tarragona)
Telèfon
636 679 969

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.