Oficina de turisme especialitzada en el turisme cultural i d'emocions a través de la creació de paquets turístics singulars, com l’astroturisme, el turisme actiu, gastronòmic i cultural.

Ens trobem a Os de Balaguer i les nostres activitats es realitzen a tota Catalunya, Lleida i especialment a la zona del Montsec per donar a conèixer els diferents espais naturals, com el Congost de Montrebei o el cel nocturn amb la certificació "Destí Turístic Starlight".

La majoria de les nostres activitats es poden realitzar durant tot l'any i sobretot van dirigides a un públic general. A més, ens adaptem a les preferències i gustos dels nostres clients fent que gaudeixin una experiència única. Els paquets inclouen allotjament i manutenció, entre d'altres. Coordinem visites a espais com a la Presa de Canelles, la Balma dels Vilars (28 pintures rupestres, Patrimoni de la Humanitat), i el castell d'Os de Balaguer i Museu de Campanes de Catalunya.

Tu i Lleida S.L.
 
Experiències
Tresors del Montsec
Municipi / Nucli (Comarca)
– Os de Balaguer (Noguera)

Aquesta experiència tracta d'una estada de 2 nits i 3 dies per descobrir, observar i passejar pels tresors del Montsec. 

Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Experiència Astronòmica Montsec
Municipi / Nucli (Comarca)
– Os de Balaguer (Noguera)

Aquesta experiència inclou 2 dies i 1 nit astronòmica amb una visita al “COU” Centre d’Observació de l’Univers del Montsec. 

Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Tren dels Llacs
Municipi / Nucli (Comarca)
– Os de Balaguer (Noguera)

Aquesta experiència es realitza en 3 dies i 2 nits. És un viatge nostàlgic amb el Tren dels Llacs històric des de l’estació de trens de Balaguer per conèixer l'espectacular trajecte amb 4 llacs, 41 túnels i 31 ponts fins arribar a La Pobla de Segur. 

Temporada Tardor / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Sant Antoni, 4
25610 Os de Balaguer
La Noguera (Lleida)
Telèfon
973 438 232

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.