Som una empresa especialitzada en l'astronomia i l'astronàutica que oferim les nostres propostes a diferents escoles i instituts, biblioteques, centres cívics, setmanes de la ciència, festes majors, etc. Fins fa ben poc i des del seu inici (2009), hem estat treballant en la realització d'activitats divulgatives i d'ensenyament al Centre d'Observació de l'Univers (COU) situat a Àger.

Univers quark, serveis astronòmics
 
Experiències
Acostar l'observació de l'Univers
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Àger

Quan ens allunyem d'espais contaminats de llum, podem observar un cel nocturn atapeït d'estrelles i planetes. Amb telescopis de gran qualitat, acostem la llum d'aquests astres, per fer-los més visibles. Expliquem històries mitològiques relacionades amb les constel•lacions més conegudes.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Taller d'energia solar i observació del Sol amb telescopis
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Àger

Taller d'energia solar i observació del Sol amb telescopis
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.