Més de 25 anys d'experiència i milers de vols en globus només per la Garrotxa, ens avalen com a coneixedors del territori. Estem a la Garrotxa, al costat del volcà Croscat, amb unes instal·lacions exclusives pels nostres clients. Disposem de pàrquing privat, bar i restaurant.

Vol de Coloms
 
Experiències
Vol en globus per la Garrotxa
Comarca: • Garrotxa
Municipi / Nucli: • Santa Pau

L’activitat comença a primera hora del matí, entre les 6:30 i les 8:00, a les instal·lacions de Vol de Coloms. Us convidem a esmorzar, un cafè i una pasta, mentre observeu la preparació dels globus i l’inflat de la vela. Un cop a punt els globus, ens enlairarem en un vol que durarà entre 1 o 1:30 hores.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Volcà Croscat, s/n, AP-88
17811 Santa Pau
Garrotxa (Girona)
Telèfon
689 471 872

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.