Podem explicar-vos que som un grup de professionals que va emprendre Zenith Aventura fa ja més de 10 anys. També que els nostres experts han estat escollits en nombrosos rodatges publicitaris i entrevistes de televisió, o que la nostra experiència es remunta a altres projectes i entitats dels quals hem format part anteriorment.

Però, sens dubte, el millor que podem explicar-vos de nosaltres és que estimem volar com els ocells, pujar muntanyes, aventurar-nos en caiac, mirar a l’horitzó, contemplar els estels, gaudir dels amics o sentir l’adrenalina en la nostra sang. I, sobretot, que estimem el Congost de Mont-rebei i l’entorn d’Àger, la nostra llar.

Zenith Aventura
 
Experiències
Caiac guiat al congost de Mont-rebei
Municipi / Nucli (Comarca)
– Àger (Noguera)

En aquesta activitat descobrirem el Congost de Mont-rebei des de l'aigua, de la mà dels nostres guies. La ruta en caiac pel Congost de Mont-rebei s’inicia a l’embarcador de la petita localitat de Corçà, direcció nord, per endinsar-te a poc a poc en un pas cada vegada més estret.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Caiac guiat al Congost del Doll
Municipi / Nucli (Comarca)
– Àger (Noguera)

La ruta en el Congost del Doll és una ruta completament guiada. L’embassament de Camarasa és una zona amb alguns dels llocs més sorprenents de la zona de la Vall d’Àger.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Via ferrada guiada pel Congost de Montrebei
Municipi / Nucli (Comarca)
– Àger (Noguera)

A Zenith Aventura disposem de tècnics altament qualificats per realitzar les vies assenyalades de manera segura i respectant aquest entorn que tant estimem. La combinació de vies que recomanem per una primera experiència és fer les ferrades Teletubbies i Olmo Soler.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. La font, 9
25691 Àger
Noguera (Lleida)
Telèfon
687 536 571

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.