Les empreses rurals del territori us ofereixen un gran ventall d’activitats per gaudir de la natura, sempre en consonància amb la responsabilitat, l’estima i la cura que requereix el nostre entorn natural.

En família, amb la parella, amb amics o en solitari. Segur que trobareu les propostes que més us seduiran, perquè el ventall d’activitats és enorme i les empreses locals faran que sigueu protagonistes de les millors experiències als més variats espais naturals. Hi trobareu infinitat d’activitats aquàtiques, experiències gastronòmiques, tallers a la natura, esports d’aire, rutes en bicicleta, activitats a la neu, senderisme amb nens, experiències de benestar i salut, activitats de natura i de descoberta... Vosaltres hi poseu el desig, i l’experiència es farà realitat.

Activitats
1 / 2

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.