Naturexperience.cat és una plataforma web per cercar les millors activitats i experiències guiades a la NATURA que es realitzen en el territori rural català. Podeu escollir entre més de 200 activitats i experiències, segons tipus, el lloc on es realitzen, l’època de l’any i les empreses o entitats que les ofereixen. També trobareu articles d’interès i propostes diverses d’ecoturisme vinculades als espais naturals protegits.

Entreu i cerqueu l’activitat que més us agradi i feu la vostra reserva contactant directament amb l’empresa que la realitza.

Des del Consorci Leader Pirineu Occidental us convidem a navegar per la nostra pàgina web i a seguir-nos al nostre perfil de les xarxes socials, des d’on anem promocionant les diferents experiències a la natura i totes les novetats que anem incorporant. Esperem que gaudiu molt del nostre portal web i que ens feu arribar els vostres comentaris!

FACEBOOKINSTAGRAMTWITTER

Us ho perdreu?

Propostes ecoturístiques

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.