Som un Grup d’Acció Local d’àmbit a les quatre comarques del Pirineu Occidental català (Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Val d’Aran) i com a creadors de la plataforma naturexperience.cat, en el marc del projecte Leader Natura, comptem amb la participació dels altres 10 Grups d’Acció Local LEADER (GAL) de Catalunya, contribuint al desenvolupament socioeconòmic sostenible de les zones rurals i donant valor a les empreses rurals que proposen activitats i experiències a la natura als seus visitants, de manera respectuosa i responsable amb l’entorn. Un projecte cofinançat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i els fons FEADER.

Mapa dels GAL de Catalunya i del territori rural català

MAPA LEADER
MAPA LEADER
Propostes ecoturístiques

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.