Fotografies i imatges ubicades en les seccions generals de la web:

Autor i propietari: Felipe Valladares Véjar

 

Fotografies, imatges i vídeos ubicats en les seccions d’ACTIVITATS, EXPERIÈNCIES i EMPRESES:

Propietari: Empresa o ens vinculat

 

NOTA: Queda prohibida la reproducció d’aquestes imatges, fotografies i vídeos sense l’autorització expressa de l’autor i/o propietari.

 

 

Cookie habilitada Entitat que utilitza las cookies Nom Propòsit
Google Analytics Analytics Recollir informació sobre la navegació dels usuaris pel lloc amb la finalitat de conèixer l'origen de les visites i altres dades similars a nivell estadístic.

Mes informació:
Google Analytics
Centre de privacitat de Google

Google Analytics Google Analytics 4 Recollir informació sobre la navegació dels usuaris pel lloc amb la finalitat de conèixer l'origen de les visites i altres dades similars a nivell estadístic.

Mes informació:
Google Analytics
Centre de privacitat de Google

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.