Temps era temps, quan cada casa tenia el seu rebost ple de plantes remeieres, les dones sortien a buscar les seves medicines i es creia més en la natura que en la ciència. D’aquell  temps, d’aquesta terra, neix Herbes de l’Alt Pirineu.

Som uns enamorats de la terra i de les coses ben fetes i podem oferir-vos, des de visites al nostre Jardí d’Herbes de l’Alt Pirineu per descobrir de ben a prop les plantes aromàtiques i medicinals, taller amb plantes per conèixer les seves propietats i productes elaborats a casa nostra!

Us convidem a venir a conèixer-nos!

Herbes de l’Alt Pirineu
 
Experiències
Descobreix el camp d’Herbes de l’Alt Pirineu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Araós

Les visites es realitzen en els nostres camps de cultiu, on podeu trobar més de 60 varietats de plantes aromàtiques i medicinals. Allí us convidarem a tastar, veure, tocar, escoltar, sentir, descobrir, sorprendre-us, emocionar-vos i molt més. Deixeu que us guiem per un món ple de misteri, saviesa, tradició, amor i treball!
Temporada Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Únic 35
25573 Araós
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
655 927 780

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.