Empresa d'ecoturisme que gestiona diverses activitats al Pirineu i a la Catalunya Central. Més de 25 anys d'experiència avalen la realització d'activitats basades en l'ecoturisme. Organitzem visites guiades al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici al sector de l' Alta Ribagorça, el Geoparc Origens del Pallars Jussà i el Geoparc de la Catalunya Central del Bages. D'entre les activitats que s'ofereixen destaquen els itineraris botànics a la Vall de Boí, els banys de bosc al Parc Nacional d'Aigüestortes i les descobertes geològiques a la Catalunya Central i el PrePirineu. Per a més informació i inscripcions consulteu la web: https://judithmira.online, o bé truqueu al mòbil 620 816 184.

Judith Mira guia de natura
 
Experiències
Itineraris botànics
Comarca: • Alta Ribagorça
Municipi / Nucli: • El Pont de Suert

Sortida botànica adreçada a famílies i grups reduïts als voltants de Taüll. Aprendrem quines herbes silvestres de la vora dels camins tenen usos medicinals
Temporada Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
25520 El Pont de Suert
Alta Ribagorça (Lleida)
Telèfon
620 816 184

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.