Mas la Coromina som l’Albert i la Isabel, amb el suport incondicional dels nostres fills i avis. Som una explotació ramadera familiar de Joanetes, a la Vall d’en Bas i una de les granges de llet ATO. A principis de la dècada dels 60, l’avi va comprar el Mas la Coromina i va començar amb dues vaques... el que avui és l’explotació familiar. Actualment, tenim més de 250 caps de bestiar i 90 hectàrees de conreu, amb les quals alimentem els nostres animals. Respectem el cicle de la natura, treballem la terra que alimenta les nostres vaques lleteres de raça Frisona- Holstein i ens dediquem a la producció de llet ecològica ECOATO.

Mas la Coromina
 
Experiències
Un dia a pagès
Municipi / Nucli (Comarca)
– Joanetes, La Vall d'en Bas (Garrotxa)

A través d’una visita vivencial i pedagògica apta per a tota la família, passarem una estona agradable entre els camps i les vaques i podreu conèixer com és un dia a pagès. Seguint el cicle natural cada estació gaudirem d’un paisatge i d’una experiència diferent.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Mas la Coromina, s/n
17176 Joanetes (La Vall d'en Bas)
Garrotxa (Girona)
Telèfon
699 746 752

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.