Empresa especialitzada en activitats fisicoesportives en el medi natural. Estem situats a la Cerdanya, envoltats del Pirineu i Prepirineu Català. Realitzem una àmplia varietat d’activitats a l’aire lliure, a la carta i d'altres propostes dins del nostre programa mensual. Pots escollir entre activitats de senderisme, raquetes de neu, rutes en Mountain Bike, etc. Vine i descobreix la comarca de la nostra mà!

Penyes Altes Outdoor Services
 
Experiències
Descoberta a la Vall de la Cerdanya
Comarca: • Cerdanya

Vine a descobrir el racons més màgics de la Cerdanya, de la mà de Penyes Altes Outdoor Services. Les nostres rutes estan adaptades als interessos dels nostres clients.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Sant Antoni, 26
25720 Bellver de Cerdanya
Cerdanya (Lleida)
Telèfon
616 776 305

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.