Som una entitat especialitzada en fer Banys de Bosc en espais naturals d'alt valor natural.

El Bany de Bosc consisteix en un passeig conscient on es treballa la lentitud, l'actitud i el silenci per afavorir una reconnexió amb la natura. El primer itinerari va ser inaugurat el 2017 i actualment ja en tenim 12 repartits arreu de Catalunya.

Sèlvans
 
Experiències
Bany de Bosc Sèlvans als Ports

Els Banys de Bosc Sèlvans als Ports són passejades molt tranquil·les on aprofundim en la lentitud i el silenci. Són el mitjà perquè visquis una experiència de connexió profunda i renovadora, i també pretenem conscienciar de la necessitat de protegir els boscos madurs i els seus ecosistemes. La vida en aquest planeta depèn de la continuïtat d’aquests santuaris de la natura. Itinerari de 2,6 Km. Desnivell 25m
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Bany de Bosc Sèlvans a Poblet

Un Bany de Bosc especial per endinsar-nos en els antics dominis del monestir de Poblet. La comunitat benedictina va saber gestionar el bosc de manera que actualment podem trobar exemplars de pins, alzines, roures, castanyers de dimensions considerables.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Bany de Bosc Sèlvans a l'Itinerari de Pallerols

Aquest bosc centenari es troba dins del majestuós Parc Natural de l’Alt Pirineu, en un paisatge típic d'alta muntanya, amb arbres alts de dimensions considerables i fils d'aigua que brollen arreu. Un regal pels ulls, un espectacle pels sentits.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
La Selva (Girona)
Telèfon
629 974 698

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.