Verd e Blu és una iniciativa de serveis que tenen com a pal de paller el patrimoni natural aranès: mediació, formació, animació, educació i promoció de la biodiversitat sempre amb una mirada per a la cerca de la sostenibilitat i tenint cura de les tradicions i arrels del territori. Ens marquem dos grans reptes: apropar la natura i el seu coneixement a totes les persones curioses i que se senten atretes per la vida silvestre i, per altra banda, aconseguir que tothom entengui tot el valor que té i el respecte que es mereix un entorn tant destacat como és la Val d'Aran. I això amb totes les persones, tant la població local, com amb les persones que ens visiten. Per aconseguir-ho tenim diverses línies de treball: formacions, sortides, participació en iniciatives cooperativistes: Xarxa Educació Pirineus Vius, elaboració de material didàctic... Conèixer és estimar. Sols si coneixem i estimem, cuidarem!

Verd e Blu - Sara Arjó Francés
 
Experiències
Sortida de plantes d'ús tradicional
Comarca: • Val d’Aran
Municipi / Nucli: • Vielha e Mijaran

Proposem una sortida de camp per descobrir les plantes que en cada moment de l'any podem trobar. De cada una d'elles expliquem com reconèixer-la, quins usos té i com podem guardar-la i utilitzar-la.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
CEI Casau. Pl. Naua, 1
25530 Casau (Vielha e Mijaran)
Val d'Aran (Lleida)
Telèfon
658 503 396

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.