“Som els que donem valor al paisatge que ens envolta” perquè entre d’altres coses, és on vivim. Creiem fermament que té un potencial molt gran que hem de donar a conèixer. A més, som una gent molt de casa i també creiem que no hem de menysprear una cosa nostrada. A Boira Experience tenim preparades vàries propostes enfocades al turisme actiu.

Els ingredients bàsics són l’esport, el territori, la gastronomia i la boira. On dediquem més esforços actualment és al terme municipal de Fulleda a les Garrigues on hi estem treballant per recuperar i crear un museu de camins i patrimoni. També estem recuperant uns nius de metralladores i trinxeres de la L-2 de la Guerra Civil Espanyola.

Fulleda ens encanta i és per això que també hem preparat una experiència que us aproparà a alguns dels productes que s'hi produeixen, com l'oli d'oliva Verge Extra, el vi i els licors, de la mà dels seus productors.

Boira Experience
 
Experiències
Oleo Experiència
Comarca: • Garrigues
Municipi / Nucli: • Fulleda

Passejareu per Fulleda de la mà d’un gran coneixedor del món de l’oli, la terra i la història del poble. A la zona de les Garrigues existeix un maridatge entre la vinya, l’oli i els seus derivats que ha anat persistint al llarg dels segles perquè l’oli obtingut sempre sigui d’una qualitat verge extra.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Portell, 1
25141 Torregrossa
Pla d’Urgell (Lleida)
Telèfon
657 472 345

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.