Empresa dedicada i compromesa amb activitats de divulgació ambiental i de descoberta del cosmos (astronomia). Estem situats a la comarca del Berguedà.

Més enllà de la informació, sense descuidar mai la qualitat i el rigor d’aquesta, volem que les nostres activitats esdevinguin experiències que ens ajudin a saber-nos Natura (consciència ambiental). Fem una aproximació a la divulgació de les ciències, a partir de la integració de diferents eines, tècniques i conceptes propis de les arts escèniques que optimitzen la comunicació.

Entre les nostres activitats destaquem l’astronomia (Centre Astronòmic del Pedraforca), esperes de fauna (brama...), reconeixement de rastres, dissecció d’egagròpiles i rutes interpretatives pel Berguedà.

Cuiol Nature
 
Experiències
Va de telescopis (Una experiència integradora de descoberta dels Pirineus)
Municipi / Nucli (Comarca)
– Cercs (Berguedà)

Un paquet d'activitats (2), que proposa una experiència integradora de descoberta dels Pirineus, a partir dels telescopis com a element de cohesió.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Colònia Sant Josep, bloc 3, pis 11
08698 Colònia St. Josep (Cercs)
Berguedà (Barcelona)
Telèfon
686 687 042

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.